Frisör Karlstad

Klippning, färgning och hårförlängning •

Klippning

Hos Frisör Karlstad utför vi klippning, slingning och färgning av ditt hår. Vi hjälper dig att hitta rätt frisyr för just din hårtyp och ansiktsform och jobbar självklart med både dam- och herrklippning. Vi strävar efter att din frisyr skall vara lättskött, framhäva din personlighet och lätt att variera efter humör och dagsform. Du kan alltid välja om du vill inleda din hårklippning med tvätt och massage för hårbotten och avsluta med fön och styling.

Vi är en frisör i Karlstad centrum med kreativa medarbetare

När du vill klippa håret i en moderiktig frisyr, färga håret eller helt enkelt få ny inspiration, är du välkommen till vår frisörsalong. Här tar vi hand om hela ditt hår och vi inleder klippningen med ett samtal om din önskade frisyr och hårets förutsättningar. Innan vi avslutar klippningen ger vi dig tips och råd om hur du med enkla medel får frisyren att se nyklippt ut varje dag. En ordinarie herr- eller damklippning tar ungefär 60 minuter och vi önskar att du under den här tiden känner dig väl omhändertagen av oss.

Vi utför klippning i Karlstad för både damer och herrar

På vår frisörsalong erbjuder vi hårklippning av alla olika hårlängder och tjocklekar. Vi klipper efter ditt behov och våra kreativa frisörer kan ge dig förslag på en ny frisyr.

 • Våra frisörer vidareutbildar sig regelbundet för att kunna ge dig det bästa och senaste
 • Vi ger gärna tips och råd om hårvårdsprodukter som passar ditt hår
 • Vi utför både dam- och herrklippning

Klippning till ett bra pris

När du behöver en klippning i Karlstad vill vi ge dig lite mer än bara en klippning. Här tar vi gemensamt fram frisyrförslag som matchar dina önskemål, tar hänsyn till din hårkvalitet och vår frisör kanske utmanar dig med en ny färg. Vi har alltid bra pris för klippning av moderiktiga frisyrer och du väljer själv om du vill komplettera din klippning med en inledande hårtvätt och avslutande styling. Du är välkommen in i våra trevliga lokaler för att få en konsultation, boka en tid eller få en prisuppgift.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du vill boka en frisör i Karlstad som erbjuder ett helhetskoncept inom hårvård och skönhet.

  Adress:
  Herrgårdsgatan 10
  652 24 Karlstad

  Telefon:
  073-525 22 63

  E-post:
  offert@frisorkarlstad.se

  Orgnr:
  559046-0902

  Facebook

OM OSS

När du vill boka en frisör i Karlstad som erbjuder ett helhetskoncept inom hårvård och skönhet.

Frisörkarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Cut in Kitchen KSD AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Herrgårdsgatan 10
652 24 Karlstad

073-525 22 63

offert@frisorkarlstad.se

Orgnr:
559046-0902