Frisör Karlstad

Klippning, färgning och hårförlängning •

Hårfärgning

För Frisör Karlstad är det viktigt att du som kund känner dig väl omhändertagen och blir proffsigt bemött när du vill göra en hårfärgning. Tack vare den kunskap våra frisörer har är det enkelt för oss att ge tips om vilken nyans och typ av färgning som passar dig allra bäst. Vi gör både helhårsfärgningar och behandlingar som Baylage och Ombre. I vårt arbete använder vi oss enbart av skonsamma produkter som inte sliter på håret.

Proffsig färgning och toning i Karlstad

Att färga håret är för många ett sätt att ge håret en fin lyster och att unna sig själv någonting alldeles extra. Vi tar emot er som vill färga hela håret från grunden och kan även ta oss an större förändringar, såsom att gå från mörkt till blont. Till oss är ni också välkomna när ni vill färga utväxt eller göra en Ombre. En sådan färgning innebär att vi utgår från den naturliga färgen ni har i hårbotten och gör topparna ljusare. Behandlingen ger den naturliga färgen ett lyft utan att man behöver applicera färg på hela håret.

Hårfärgning i Karlstad med ett perfekt resultat

När ni kommer till oss för att färga håret, göra en toning eller Ombre får ni:

 • Ett varmt mottagande och konsultation av duktiga frisörer
 • En garanti om att vi inte avslutar arbetet innan ni är nöjda
 • Rådgivning kring val av nyans

Hos oss kan du färga håret till ett bra pris

Alla vi som arbetar på salongen älskar vårt jobb och vi är dessutom väldigt glada över att kunna hålla rättvisa priser för alla våra behandlingar. Vilket pris som gäller för en hårfärgning i Karlstad beror på hur mycket färg vi behöver använda för att åstadkomma önskvärt resultat, hur långt hår du har samt om du har några speciella önskemål kring nyanseringar. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta vad just din kostnad kommer bli för att färga håret eller göra en klippning i Karlstad.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du vill boka en frisör i Karlstad som erbjuder ett helhetskoncept inom hårvård och skönhet.

  Adress:
  Herrgårdsgatan 10
  652 24 Karlstad

  Telefon:
  073-525 22 63

  E-post:
  offert@frisorkarlstad.se

  Orgnr:
  559046-0902

  Facebook

OM OSS

När du vill boka en frisör i Karlstad som erbjuder ett helhetskoncept inom hårvård och skönhet.

Frisörkarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Cut in Kitchen KSD AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Herrgårdsgatan 10
652 24 Karlstad

073-525 22 63

offert@frisorkarlstad.se

Orgnr:
559046-0902