Frisör Karlstad

Klippning, färgning och hårförlängning •

Om oss

En liten salong med ett väl utvecklat koncept

Cut in Kitchen KSD AB startades 2011. Vi är en liten salong som erbjuder ett personligt och varmt bemötande. Vårt företag erbjuder ett helhetskoncept, och hos oss kan du inte endast klippa dig eller färga håret utan även få ansiktsbehandlingar, massage eller pedikyr. Sedan en tid tillbaka kan vi även erbjuda dig en konsultation med en personal shopper. Verksamheten drivs av Giselle och Therese som har utbildning och lång erfarenhet av att verka som frisör respektive hudterapeut.

Föreläsningar och tjejkvällar

Frisör Karlstad

Vi på Cut in Kitchen KSD AB brinner för allt som rör skönhet, hälsa och hudvård. Vår vision har allt sedan starten varit att erbjuda ett utbud utöver det vanliga. Till oss kan du komma för en enstaka behandling eller unna dig att bli omhändertagen från topp till tå. Vi erbjuder ständigt olika typer av event som tjejkvällar, makeovers och föreläsningar.

En frisör och en hudterapeut som vidareutbildar sig

Vi arbetar i en bransch där det ständigt händer nya spännande saker. För oss är det självklart att hålla oss uppdaterade om de senaste nyheterna, såväl när det kommer till trender som utveckling av nya produkter. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt och uppdaterar vårt utbud.

När du bokar en tid hos oss delar vi med oss av våra kunskaper och ger dig personliga tips.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du vill boka en frisör i Karlstad som erbjuder ett helhetskoncept inom hårvård och skönhet.

  Adress:
  Herrgårdsgatan 10
  652 24 Karlstad

  Telefon:
  073-525 22 63

  E-post:
  offert@frisorkarlstad.se

  Orgnr:
  559046-0902

  Facebook

OM OSS

När du vill boka en frisör i Karlstad som erbjuder ett helhetskoncept inom hårvård och skönhet.

Frisörkarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Cut in Kitchen KSD AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Herrgårdsgatan 10
652 24 Karlstad

073-525 22 63

offert@frisorkarlstad.se

Orgnr:
559046-0902