hårfärgning-ombre-frisör-karlstad

Klippning

Besök salongen På håret i Karlstad när du är i behov av en klippning, slingning eller färgning av ditt hår. Som erfarna frisörer är vi specialiserade på att hitta rätt frisyr för just din hårtyp och ansiktsform. Vi strävar efter att din frisyr skall vara lättskött, framhäva din personlighet och vara lätt att variera efter humör och dagsform. Du kan alltid välja om du vill inleda din hårklippning med tvätt och massage för hårbotten och avsluta med fön och styling.

Frisörsalong mitt i Karlstad kreativa hårexperter

När du vill klippa håret i en moderiktig frisyr, färga håret eller helt enkelt få ny inspiration är du välkommen till vår frisörsalong. Här tar vi hand om hela ditt hår och inleder alltid klippningen med ett samtal om din önskade frisyr och hårets förutsättningar. Innan vi avslutar klippningen ger vi dig tips och råd om hur du med enkla medel får frisyren att se nyklippt ut varje dag.

Lång erfarenhet av att klippa olika slags hår

På vår frisörsalong erbjuder vi hårklippning av alla olika hårlängder och tjocklekar. Vi klipper efter ditt behov och våra kreativa frisörer ger dig gärna förslag på en frisyr som passar dig.

  • Våra frisörer vidareutbildar sig regelbundet för att kunna ge dig det bästa och senaste
  • Vi ger gärna tips och råd om lämpliga hårvårdsprodukter
  • Vi utför både dam- och herrklippningar på alla slags hår

Klippning till ett bra pris i Karlstad

Vi vill ge dig mer än bara en klippning. När du besöker oss tar vi gemensamt fram ett frisyrförslag som matchar dina önskemål. Vi tar även hänsyn till din hårkvalitet och ger dig förslag på hur du skulle kunna förändra ditt hår. På salongen erbjuder vi bra pris för klippningar och du väljer själv om du vill komplettera med en inledande hårtvätt och avslutande styling. Välkommen in till oss för att få en konsultation, boka en tid eller få en prisuppgift!

Önskar du en klippning i Karlstad är du välkommen till vår salong. Vi klipper alla sorters hår och utför både dam- och herrklippning.