färgning-frisör-karlstad-blond-behandling

Hårfärgning

För oss frisörer på På håret är det viktigt att du som kund känner dig väl omhändertagen och blir proffsigt bemött när du vill göra en hårfärgning. Tack vare den kunskap våra frisörer har är det enkelt för oss att ge tips om vilken nyans och typ av färgning som passar dig allra bäst. Vi erbjuder allt från helfärgningar till klassiska slingbehandlingar och balayage. I vårt arbete använder vi oss enbart av skonsamma produkter som inte sliter på håret.

Professionell färgning och toning i Karlstad

Att färga håret är för många ett sätt att ge håret en fin lyster och att unna sig själv någonting extra. Vi tar emot dig som vill färga hela håret från grunden och kan även ta oss an större förändringar, som att hjälpa dig gå från mörkt till blont.

Till oss du också välkommen när du vill färga din utväxt eller göra en ombre. En ombre innebär att vi utgår från den naturliga färgen ni har i hårbotten och gör topparna ljusare. Behandlingen ger den naturliga färgen ett lyft utan att man behöver applicera färg på hela håret.

Nedan är bilder från en kund som vi ljusat upp med hjälp av klassiska folieslingor samt en kallare nyansering för en mer beigeblond ton.

före-efter-blond-färgning-frisör

Hårfärgning i Karlstad med ett perfekt resultat

När du kommer till oss för att färga håret, göra en toning eller ombre får du:

  • Ett varmt mottagande och konsultation av duktiga frisörer
  • En garanti om att vi inte avslutar arbetet innan du är nöjd
  • Rådgivning kring val av nyans

Våra frisörer erbjuder hårfärgning till ett bra pris

Alla vi som arbetar på salongen älskar vårt jobb som frisör och vi är väldigt glada över att kunna hålla bra priser för alla våra behandlingar. Det pris som gäller för din hårfärgning beror på hur mycket färg vi behöver använda för att åstadkomma det önskvärda resultatet, hur långt hår du har samt om du har några speciella önskemål kring nyanseringar. Varmt välkommen att höra av dig när du vill ta kontakt med oss, eller för att veta pris för en specifik färgbehandling.

Boka en välgörande tid för dig själv hos våra erfarna frisörer. Vi erbjuder allt från balayage och klassiska slingor till helfärgningar!